Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12454
Title: Дослідження адгезійних властивостей гарбузових овочів
Authors: Гейман, Ю. Є.
Keywords: заморожування;зберігання плодів;адгезійні характеристики
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 136-137
Abstract: Отримані залежності величини адгезії фрагментів нарізаних кабачків і гарбузів від основних факторів, що діють на них в процесі заморожування, дають можливість використання їх при розробці раціональних режимів обробки холодом даного рослинної сировини
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12454
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf281.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.