Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12454
Title: | Дослідження адгезійних властивостей гарбузових овочів |
Authors: | Гейман, Ю. Є. |
Keywords: | заморожування;зберігання плодів;адгезійні характеристики |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 136-137 |
Abstract: | Отримані залежності величини адгезії фрагментів нарізаних кабачків і гарбузів від основних факторів, що діють на них в процесі заморожування, дають можливість використання їх при розробці раціональних режимів обробки холодом даного рослинної сировини |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12454 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.