Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12453
Title: | Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів |
Authors: | Ромашко, А. Є. Руснак, Р. А. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | картопля;картопляні чіпси;фритюрний жир;акриламід |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 133-135 |
Abstract: | Перевага інноваційних способів над класичною технологією картопляних чіпсів, а саме: мікрохвильовою енергією, інфрачервоними променями, полягає в тому, що дозволяє отримати продукт з мінімальним вмістом канцерогенних речовин, а саме – акриламіду |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12453 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.