Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451
Title: Вплив попередньої обробки яблук ІЧ-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння
Authors: Дорошенко, Є. В.
Лапенко, М. П.
Леснік, К. В.
Філіпчук, В. П.
Яроцька, К. Ю.
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Keywords: сонячно-повітряне сушіння;сушіння овочів;сушіння інфрачервоним випромінюванням;ІЧ-обробка;органолептичні показники якості
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 128-130
Abstract: Свіжі плоди і овочі в процесі зберігання зазнають різні мікробіологічні, біохімічні та ферментативні зміни, які призводять до зниження їх рівня якості. Одним із засобів пригнічення зростання мікроорганізмів і ферментативної активності є видалення вологи шляхом природної або штучної сушки.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf289.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.