Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451
Title: | Вплив попередньої обробки яблук ІЧ-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння |
Authors: | Дорошенко, Є. В. Лапенко, М. П. Леснік, К. В. Філіпчук, В. П. Яроцька, К. Ю. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | сонячно-повітряне сушіння;сушіння овочів;сушіння інфрачервоним випромінюванням;ІЧ-обробка;органолептичні показники якості |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 128-130 |
Abstract: | Свіжі плоди і овочі в процесі зберігання зазнають різні мікробіологічні, біохімічні та ферментативні зміни, які призводять до зниження їх рівня якості. Одним із засобів пригнічення зростання мікроорганізмів і ферментативної активності є видалення вологи шляхом природної або штучної сушки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12451 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.