Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12450
Title: | Застосування холоду у процесі зберігання ягід |
Authors: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Паламарчук, І. П. Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | швидкоморозильні апарати;заморожування;консервування ягід;технології зберігання;переробка плодоовочевої продукції, |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 77-79 |
Abstract: | Технологія шокової заморозки забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще, ніж при інших способах заготівлі та зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12450 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.