Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12448
Title: | An innovative approach for storing berries in the modern |
Authors: | Kiurchev, Serhii Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Glowacki, S. Verkholantseva, Valentyna Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна |
Keywords: | storage of raw materials;storage period;freezing;the pressure |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 62-64 |
Abstract: | Freezing is one of the most promising methods of canning. In frozen products better than in canned in any other way, the main components that determine the nutritional value are preserved. According to organoleptic indicators - taste, aroma, color, appearance of frozen products are little different from fresh. The most effective is the use of canning by freezing for processing fruits and vegetables. The most effective fast freezing at a temperature of (- 30 °C) and below. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12448 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.