Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2020-11-26T12:49:53Z-
dc.date.available2020-11-26T12:49:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12444-
dc.description.abstractДиспергування жирової фази в молочних емульсіях відноситься до однієї з найбільш енерговитратних операцій, які входять до складу технології виробництва питного молока жирністю 2–4%. Відсоткова частка енерговитрат на гомогенізацію складає від 20 до 45%. Конструкції найбільш поширених у молокопереробному виробництві клапанних диспергаторів відрізняється тим, що вони здатні забезпечити середній розмір жирових кульок у межах технологічно обумовлених значень (0,8–1,2 мкм), але при цьому їх енерговитрати сягають 8 кВт·год/т гомогенізованого продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 46-48-
dc.subjectдиспергування жирової фазиuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectжирові кулькиuk
dc.subjectгомогенізатор молокаuk
dc.subjectдиспергатор клапанного типуuk
dc.titleПідвищення енергоефективності гомогенізації при використанні струминно-щілинного диспергатора молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf317.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.