Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12443
Title: | Машинно-апаратне оснащення процесів обробки продуктів надвисоким тиском |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn |
Keywords: | переробка харчових продуктів;компанія NC Hyperbaric;установка WAVE 6000;гідропреси;спарена установка WAVE 600/300 Tandem |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 43-45 |
Abstract: | Технології з переробки харчових продуктів, які найбільш інтенсивно розвиваються в останній час являються технологіями з використанням надвисокого тиску. Доведено, що обробка твердих, рідких, в’язкопластичних продуктів харчування дозволяє істотно збільшити термін їх зберігання без використання консервантів і термічних методів стерилізації; зберегти вітаміни, підвищити харчову цінність і споживчі властивості продуктів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12443 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.