Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.date.accessioned2020-11-26T12:42:11Z-
dc.date.available2020-11-26T12:42:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12443-
dc.description.abstractТехнології з переробки харчових продуктів, які найбільш інтенсивно розвиваються в останній час являються технологіями з використанням надвисокого тиску. Доведено, що обробка твердих, рідких, в’язкопластичних продуктів харчування дозволяє істотно збільшити термін їх зберігання без використання консервантів і термічних методів стерилізації; зберегти вітаміни, підвищити харчову цінність і споживчі властивості продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 43-45-
dc.subjectпереробка харчових продуктівuk
dc.subjectкомпанія NC Hyperbaricuk
dc.subjectустановка WAVE 6000uk
dc.subjectгідропресиuk
dc.subjectспарена установка WAVE 600/300 Tandemuk
dc.titleМашинно-апаратне оснащення процесів обробки продуктів надвисоким тискомuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf323.42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.