Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 3321 "Спосіб приготування сливово-ягідного десерту замороженого"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Державний департамент інтелектуальної власності

Анотація

Спосіб приготування сливово-ягідного десерту замороженого, який передбачає відбір і підготовку сировини, фасування її в тару і заливання цукровим сиропом, закупорювання, заморожування і зберігання в морозильній камері, який відрізняється тим, що відбирають ягоди з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти, заморожені в період їх масового збору, фасують в стаканчики із термоформованого пластика згідно з наведеним співвідношенням компонентів, мас.%: слива 45-55 чорна смородина 25-35 малина 15-25, і заливають сиропом із концентрацією цукру не більше 20%

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By