Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12174
Title: | Забезпечення якості продукту при гомогенізації в пульсаційному диспергаторі молока |
Authors: | Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Фурдак, Т. В. |
Keywords: | молоко;якість продукту;гомогенізація;диспергування |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.);(С. 91 - 93) |
Abstract: | Забезпечення високої якості та відповідності молочних продуктів технологічно обумовленим вимогам є запорукою підвищення конкурентоздатності та попиту на продукцію. Нормативні вимоги регламентують рекомендований середній діаметр жирових кульок після диспергування на рівні 0,8–1,2 мкм [1]. Такі розміри часток дисперсної фази являють достатні показники якості для ефективного засвоєння організмом людини поживних речовин молочного жиру [2]. Однак поруч з виготовленням продукту, який має заданий ступінь дисперсності важливою задачею диспергування є забезпечення рівномірного розподілу жирових кульок в об’ємі плазми молока. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12174 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.