Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12166
Title: Аналіз факторів виникнення маститу у корів
Authors: Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltianska, Natalia
Keywords: сільськогосподарська продукція;молочна продукція;рентабельність виробництва молочної продукції;молочне скотарство;санітарна якість молока
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки;Вип. 209 (С. 67-69)
Abstract: Така продукція сільського господарства, як молоко, знаходить найширший попит серед населення, але при наявності достатньо високої потреби на цей товар, у виробника, як ніколи раніше, виникає питання забезпечення та підвищення його якості. Світова практика доводить, що незалежно від чисельності корів можна отримати достатню кількість молока з високими технологічними параметрами, за умови ведення галузі згідно до передових технологій і врахування специфіки умов сільськогосподарського виробництва країни. Сучасні кризові явища у вітчизняному молочному скотарстві призвели до зменшення обсягів виробництва та погіршення якості продукції. Особливої актуальності проблема санітарної якості молока набула саме зараз у зв’язку з відносно високою рентабельністю виробництва молочної продукції, для якої потрібно молоко з високими технологічними показниками
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12166
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болтянська 1.pdf651.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.