Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12166
Title: | Аналіз факторів виникнення маститу у корів |
Authors: | Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Keywords: | сільськогосподарська продукція;молочна продукція;рентабельність виробництва молочної продукції;молочне скотарство;санітарна якість молока |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Технічні науки;Вип. 209 (С. 67-69) |
Abstract: | Така продукція сільського господарства, як молоко, знаходить найширший попит серед населення, але при наявності достатньо високої потреби на цей товар, у виробника, як ніколи раніше, виникає питання забезпечення та підвищення його якості. Світова практика доводить, що незалежно від чисельності корів можна отримати достатню кількість молока з високими технологічними параметрами, за умови ведення галузі згідно до передових технологій і врахування специфіки умов сільськогосподарського виробництва країни. Сучасні кризові явища у вітчизняному молочному скотарстві призвели до зменшення обсягів виробництва та погіршення якості продукції. Особливої актуальності проблема санітарної якості молока набула саме зараз у зв’язку з відносно високою рентабельністю виробництва молочної продукції, для якої потрібно молоко з високими технологічними показниками |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12166 |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Болтянська 1.pdf | 651.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.