Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145
Title: Особливості технологічного процесу при виробництві хлібних паличок
Authors: Іванов, М.
Попова, Ірина Олексіївна
Попова, Ирина Алексеевна
Popova, Iryna
Keywords: хлібні палички;технологічний процес;бродильно-формувальний апарат;bread sticks;technological process;fermentation and forming apparatus
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: матеріали Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф.: зб. наук. прац.;Вип. 63 (С. 515-518)
Abstract: UK: Наведений технологічний процес і робочі машини для виробництва хлібних паличок за традиційною технологією і хлібних паличок, виготовлених з тіста, приготовленого у бродильно-формувальному агрегаті. EN: The given technological process and working machines for the production of bread sticks by traditional technology and bread sticks made of dough prepared in a fermentation and molding unit.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Переяслав 30_09_2020-515-518.pdf400.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.