Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145
Title: | Особливості технологічного процесу при виробництві хлібних паличок |
Authors: | Іванов, М. Попова, Ірина Олексіївна Попова, Ирина Алексеевна Popova, Iryna |
Keywords: | хлібні палички;технологічний процес;бродильно-формувальний апарат;bread sticks;technological process;fermentation and forming apparatus |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: матеріали Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф.: зб. наук. прац.;Вип. 63 (С. 515-518) |
Abstract: | UK: Наведений технологічний процес і робочі машини для виробництва хлібних паличок за традиційною технологією і хлібних паличок, виготовлених з тіста, приготовленого у бродильно-формувальному агрегаті. EN: The given technological process and working machines for the production of bread sticks by traditional technology and bread sticks made of dough prepared in a fermentation and molding unit. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12145 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Переяслав 30_09_2020-515-518.pdf | 400.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.