Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115
Title: Підвищення енергоефективності технології переробки гречки
Authors: Подрєзов, В. О.
Борохов, Іван Валерійович
Борохов, Иван Валерьевич
Borokhov, Ivan
Keywords: виробництво крупи;гречка;очищення зерна;лущення зерна
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Енергозабезпечення і автоматизація технологічних процесів: I Всеукраїнська науково-технічна інтернет-конференція (11-18 червня 2020 р.);
Abstract: Ефективність виробництва крупи з зерна характеризується цілим рядом техніко- економічних показників роботи крупоцеху і, зрештою, визначається виходом і ґатунком виробленої крупи.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2-jad-borohov-2.pdf159.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.