Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115
Title: | Підвищення енергоефективності технології переробки гречки |
Authors: | Подрєзов, В. О. Борохов, Іван Валерійович Борохов, Иван Валерьевич Borokhov, Ivan |
Keywords: | виробництво крупи;гречка;очищення зерна;лущення зерна |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Енергозабезпечення і автоматизація технологічних процесів: I Всеукраїнська науково-технічна інтернет-конференція (11-18 червня 2020 р.); |
Abstract: | Ефективність виробництва крупи з зерна характеризується цілим рядом техніко- економічних показників роботи крупоцеху і, зрештою, визначається виходом і ґатунком виробленої крупи. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12115 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2-jad-borohov-2.pdf | 159.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.