Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12006
Title: | Особливості ціноутворення на готельно-ресторанні послуги |
Authors: | Лисак, Г. Є. |
Keywords: | ціноутворення;готельно-ресторанне господарство;готельні послуги |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: Всеукраїнська науково-технічна конференція, збірник тез доповідей (Мелітополь, 18-22 листопада 2019 року);(С. 173) |
Abstract: | Готельно-ресторанне господарство є складною, багатофункціональною системою, яка крім основної діяльності — надання послуг ресторанно-готельного характеру містить значну кількість додаткових послуг |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12006 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези ЕтаБ конференция 2019-173.pdf | 321.89 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.