Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961
Title: | Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації |
Other Titles: | Формирование потребительских свойств плодов черешни позднего срока созревания в течение периода вегетации Properties of late sweet cherry fruit during the vegetation period |
Authors: | Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna Фазилова, Е. С. |
Keywords: | плоди черешні;період вегетації;маса плоду;сухі розчинні речовини;співвідношення кісточки до м ’якоті;плоды черешни;период вегетации;масса плода;сухие растворимые вещества;соотношение косточки к мякоти |
Issue Date: | 2015 |
Series/Report no.: | Таврійський науковий вісник;Вип. 92 (С. 25-29) |
Abstract: | Проведено сортодослідження плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг, Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м ’якоті, сухі розчинні речовини. Проведено сортоисследование плодов черешни отечественной селекции позднего срока созревания - Мелитопольская черная, Тотем, Аншлаг, Пространство по показателям: средняя масса плода, соотношение косточки к мякоти, сухие растворимые вещества. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 распознатьбФормування споживчих властивостей ПЛОДІВ ЧЕРЕШНІ ПІЗНЬОГО СТРОКУ ДОСТИГАННЯ.pdf | 131.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.