Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorФазилова, Е. С.-
dc.date.accessioned2020-09-23T12:23:47Z-
dc.date.available2020-09-23T12:23:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961-
dc.description.abstractПроведено сортодослідження плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг, Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м ’якоті, сухі розчинні речовини. Проведено сортоисследование плодов черешни отечественной селекции позднего срока созревания - Мелитопольская черная, Тотем, Аншлаг, Пространство по показателям: средняя масса плода, соотношение косточки к мякоти, сухие растворимые вещества.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТаврійський науковий вісник;Вип. 92 (С. 25-29)-
dc.subjectплоди черешніuk
dc.subjectперіод вегетаціїuk
dc.subjectмаса плодуuk
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk
dc.subjectспіввідношення кісточки до м ’якотіuk
dc.subjectплоды черешниuk
dc.subjectпериод вегетацииuk
dc.subjectмасса плодаuk
dc.subjectсухие растворимые веществаuk
dc.subjectсоотношение косточки к мякотиuk
dc.titleФормування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетаціїuk
dc.title.alternativeФормирование потребительских свойств плодов черешни позднего срока созревания в течение периода вегетацииuk
dc.title.alternativeProperties of late sweet cherry fruit during the vegetation perioduk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.