Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Иванова, Ирина Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Iryna | - |
dc.contributor.author | Фазилова, Е. С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-23T12:23:47Z | - |
dc.date.available | 2020-09-23T12:23:47Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961 | - |
dc.description.abstract | Проведено сортодослідження плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг, Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м ’якоті, сухі розчинні речовини. Проведено сортоисследование плодов черешни отечественной селекции позднего срока созревания - Мелитопольская черная, Тотем, Аншлаг, Пространство по показателям: средняя масса плода, соотношение косточки к мякоти, сухие растворимые вещества. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Таврійський науковий вісник;Вип. 92 (С. 25-29) | - |
dc.subject | плоди черешні | uk |
dc.subject | період вегетації | uk |
dc.subject | маса плоду | uk |
dc.subject | сухі розчинні речовини | uk |
dc.subject | співвідношення кісточки до м ’якоті | uk |
dc.subject | плоды черешни | uk |
dc.subject | период вегетации | uk |
dc.subject | масса плода | uk |
dc.subject | сухие растворимые вещества | uk |
dc.subject | соотношение косточки к мякоти | uk |
dc.title | Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації | uk |
dc.title.alternative | Формирование потребительских свойств плодов черешни позднего срока созревания в течение периода вегетации | uk |
dc.title.alternative | Properties of late sweet cherry fruit during the vegetation period | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 распознатьбФормування споживчих властивостей ПЛОДІВ ЧЕРЕШНІ ПІЗНЬОГО СТРОКУ ДОСТИГАННЯ.pdf | 131.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.