Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961
Title: Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації
Other Titles: Формирование потребительских свойств плодов черешни позднего срока созревания в течение периода вегетации
Properties of late sweet cherry fruit during the vegetation period
Authors: Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Фазилова, Е. С.
Keywords: плоди черешні;період вегетації;маса плоду;сухі розчинні речовини;співвідношення кісточки до м ’якоті;плоды черешни;период вегетации;масса плода;сухие растворимые вещества;соотношение косточки к мякоти
Issue Date: 2015
Series/Report no.: Таврійський науковий вісник;Вип. 92 (С. 25-29)
Abstract: Проведено сортодослідження плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг, Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м ’якоті, сухі розчинні речовини. Проведено сортоисследование плодов черешни отечественной селекции позднего срока созревания - Мелитопольская черная, Тотем, Аншлаг, Пространство по показателям: средняя масса плода, соотношение косточки к мякоти, сухие растворимые вещества.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11961
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.