Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Костянтин Григорович-
dc.contributor.authorПетренко, Константин Григорьевич-
dc.contributor.authorPetrenko, Kostiantyn-
dc.contributor.authorЖуравель, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorЖуравель, Дмитрий Павлович-
dc.contributor.authorZhuravel, Dmytro-
dc.date.accessioned2020-08-26T07:11:34Z-
dc.date.available2020-08-26T07:11:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11773-
dc.description.abstractСоняшник – одна з головних олійних культур. Соняшникова олія – високо калорійний харчовий продукт, що має гарні смакові якості, широко застосовується в харчовій промисловості. Соняшникова олія – містить в середньому близько 90% ненасичених жирних кислот – ленолевої та олеїнової, а також до 10% насичених – пальмітинової та стеарінової кислот. Найбільшу цінність для організму людини становлять ненасичені кислоти, особливо лінолева, вміст якої в олії соняшника складає 55-60%, олеїнової – 30-35% від суми всіх жирних кислот.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р.);(С. 7-8)-
dc.subjectсоняшникuk
dc.subjectсушіння насінняuk
dc.subjectсоняшникова оліяuk
dc.subjectвологість насінняuk
dc.titleОбгрунтування вимог до сушіння насіння соняшникаuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 ВНПІК Сучасні проблеми інноваційного.. 8-26.06.2020 ст.101-102.pdf1.39 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.