Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBayberova, Svitlana-
dc.date.accessioned2020-08-18T07:48:05Z-
dc.date.available2020-08-18T07:48:05Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763-
dc.description.abstractДосліджено вплив передзбиральної обробки плодів яблуні антиоксидантними композиціями на рівень мікробіологічних га фізіологічних захворювань, природні втрати маси при тривалому зберіганні.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник аграрної науки Причорномор’я;Вип. 4 (С. 176-181)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectмікробіологічні захворюванняuk
dc.subjectфізіологічні захворюванняuk
dc.subjectстандартна продукціяuk
dc.subjectвтрата масиuk
dc.titleПідвищення товарної якості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композиційuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24_распознан.pdf2.56 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.