Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730
Title: Термостабілізація меду
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Постол, Юлія Олександрівна
Постол, Юлия Александровна
Postol, Yuliia
Власой, І. Д.
Keywords: зберігання меду;технологічні операції;теплова обробка меду
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р.);(С. 29-31)
Abstract: Процеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання [1]. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріванню, тому суттєве місце займає виконання теплотехнічних розрахунків.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.