Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730
Title: | Термостабілізація меду |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Постол, Юлія Олександрівна Постол, Юлия Александровна Postol, Yuliia Власой, І. Д. |
Keywords: | зберігання меду;технологічні операції;теплова обробка меду |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р.);(С. 29-31) |
Abstract: | Процеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання [1]. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріванню, тому суттєве місце займає виконання теплотехнічних розрахунків. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11730 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СТРУЧАЄВ М. І., ПОСТОЛ Ю. О., ВЛАСОЙ І. Д. ТЕРМОСТАБІЛІЗАЦІЯ МЕДУ.pdf | 985.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.