Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11700
Назва: | Перспективи розвитку кавового бізнесу в Запорізькій області |
Автори: | Гребельна, Г. В. |
Ключові слова: | кава;кавовий бізнес;кавовий ринок;НоRеСа;споживання кави;coffe to go |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Серія/номер: | Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: Всеукраїнська науково-технічна конференція, збірник тез доповідей (Мелітополь, 18-22 листопада 2019 року);(С. 78) |
Короткий огляд (реферат): | Із кожним роком спостерігається збільшення перерозподілу попиту споживачів на каву на «НоRеСа» (готелі, ресторани, кафе) з інших сегментів. Разом із цим, розвивається культура споживання кави у відповідних закладах, у яких каву вживають частіше, ніж дома та у закладах формату «coffe to go». Це можна пояснити тим, що український ринок кави за останній час досить успішно розвивається за напрямками збуту HoReCa. У структурі кавового ринку HoReCa займає більше 15% з тенденцією до зростання. За оцінками прес-служби компанії Poster, сьогодні в Україні працює понад 14 тисяч ресторанів, з яких близько 4 тисяч закладів формату «кав’ярня». Їх рентабельність у кризових умовах знаходиться на рівні 14-16%, що дає змогу зробити висновки про перспективність кавового бізнесу в Україні |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11700 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези ЕтаБ конференция 2019-78.pdf | 301.5 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.