Перспективи розвитку кавового бізнесу в Запорізькій області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного

Анотація

Із кожним роком спостерігається збільшення перерозподілу попиту споживачів на каву на «НоRеСа» (готелі, ресторани, кафе) з інших сегментів. Разом із цим, розвивається культура споживання кави у відповідних закладах, у яких каву вживають частіше, ніж дома та у закладах формату «coffe to go». Це можна пояснити тим, що український ринок кави за останній час досить успішно розвивається за напрямками збуту HoReCa. У структурі кавового ринку HoReCa займає більше 15% з тенденцією до зростання. За оцінками прес-служби компанії Poster, сьогодні в Україні працює понад 14 тисяч ресторанів, з яких близько 4 тисяч закладів формату «кав’ярня». Їх рентабельність у кризових умовах знаходиться на рівні 14-16%, що дає змогу зробити висновки про перспективність кавового бізнесу в Україні

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By