Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11700
Title: Перспективи розвитку кавового бізнесу в Запорізькій області
Authors: Гребельна, Г. В.
Keywords: кава;кавовий бізнес;кавовий ринок;НоRеСа;споживання кави;coffe to go
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Series/Report no.: Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: Всеукраїнська науково-технічна конференція, збірник тез доповідей (Мелітополь, 18-22 листопада 2019 року);(С. 78)
Abstract: Із кожним роком спостерігається збільшення перерозподілу попиту споживачів на каву на «НоRеСа» (готелі, ресторани, кафе) з інших сегментів. Разом із цим, розвивається культура споживання кави у відповідних закладах, у яких каву вживають частіше, ніж дома та у закладах формату «coffe to go». Це можна пояснити тим, що український ринок кави за останній час досить успішно розвивається за напрямками збуту HoReCa. У структурі кавового ринку HoReCa займає більше 15% з тенденцією до зростання. За оцінками прес-служби компанії Poster, сьогодні в Україні працює понад 14 тисяч ресторанів, з яких близько 4 тисяч закладів формату «кав’ярня». Їх рентабельність у кризових умовах знаходиться на рівні 14-16%, що дає змогу зробити висновки про перспективність кавового бізнесу в Україні
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11700
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези ЕтаБ конференция 2019-78.pdf301.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.