Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681
Title: | Кількісна оцінка параметрів ферментації твердих сирів статистичними методами |
Authors: | Сидоренко, С. Д. Іщенко, Ольга Анатоліївна Ищенко, Ольга Анатольевна Ishchenko, Olha |
Keywords: | виробництво сирів;процес ферментації;згортання молока |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Наукові відкриття та фундаментальні наукові дослідження. Світовий дослід: збірн.наук.праць;Ч. 5 (С. 9-13) |
Abstract: | Метою даного дослідження є оцінка впливу часу згортання та температурного режиму на кількість ферменту при виробництві сирів різних видів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681 |
Appears in Collections: | Кафедра Вища математика та фізика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4. Кількісна оцінка параметрів ферментації твердих сирів статистичними методами.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.