Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681
Title: Кількісна оцінка параметрів ферментації твердих сирів статистичними методами
Authors: Сидоренко, С. Д.
Іщенко, Ольга Анатоліївна
Ищенко, Ольга Анатольевна
Ishchenko, Olha
Keywords: виробництво сирів;процес ферментації;згортання молока
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Наукові відкриття та фундаментальні наукові дослідження. Світовий дослід: збірн.наук.праць;Ч. 5 (С. 9-13)
Abstract: Метою даного дослідження є оцінка впливу часу згортання та температурного режиму на кількість ферменту при виробництві сирів різних видів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.