Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСидоренко, С. Д.-
dc.contributor.authorІщенко, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorИщенко, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorIshchenko, Olha-
dc.date.accessioned2020-08-05T08:23:56Z-
dc.date.available2020-08-05T08:23:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681-
dc.description.abstractМетою даного дослідження є оцінка впливу часу згортання та температурного режиму на кількість ферменту при виробництві сирів різних видів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові відкриття та фундаментальні наукові дослідження. Світовий дослід: збірн.наук.праць;Ч. 5 (С. 9-13)-
dc.subjectвиробництво сирівuk
dc.subjectпроцес ферментаціїuk
dc.subjectзгортання молокаuk
dc.titleКількісна оцінка параметрів ферментації твердих сирів статистичними методамиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.