Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидоренко, С. Д. | - |
dc.contributor.author | Іщенко, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ищенко, Ольга Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Ishchenko, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-05T08:23:56Z | - |
dc.date.available | 2020-08-05T08:23:56Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11681 | - |
dc.description.abstract | Метою даного дослідження є оцінка впливу часу згортання та температурного режиму на кількість ферменту при виробництві сирів різних видів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Наукові відкриття та фундаментальні наукові дослідження. Світовий дослід: збірн.наук.праць;Ч. 5 (С. 9-13) | - |
dc.subject | виробництво сирів | uk |
dc.subject | процес ферментації | uk |
dc.subject | згортання молока | uk |
dc.title | Кількісна оцінка параметрів ферментації твердих сирів статистичними методами | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Вища математика та фізика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4. Кількісна оцінка параметрів ферментації твердих сирів статистичними методами.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.