Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650
Title: | Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Задосна, Наталія Олександрівна Задосная, Наталья Александровна Zadosna, Nataliia |
Keywords: | підручник;обладнання;харчове виробництво;переробне виробництво;технологічне обладнання |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Мелітополь: Видавничий будинок «ММД» |
Series/Report no.: | 428 с.; |
Abstract: | Сучасна харчова промисловість включає широкий спектр різноманітних процесів переробки сировини, які різняться реологічними та фізико-механічними властивостями, що накладає жорсткі вимоги до можливого характеру проведення технологічних операцій. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650 |
Appears in Collections: | Навчальні видання
|
Files in This Item:
File |
Description |
Size | Format | |
4.pdf | | 11.26 MB | Adobe PDF | View/Open |