Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650
Title: Основи розрахунку та конструювання обладнання переробних і харчових виробництв: підручник
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Задосна, Наталія Олександрівна
Задосная, Наталья Александровна
Zadosna, Nataliia
Keywords: підручник;обладнання;харчове виробництво;переробне виробництво;технологічне обладнання
Issue Date: 2020
Publisher: Мелітополь: Видавничий будинок «ММД»
Series/Report no.: 428 с.;
Abstract: Сучасна харчова промисловість включає широкий спектр різноманітних процесів переробки сировини, які різняться реологічними та фізико-механічними властивостями, що накладає жорсткі вимоги до можливого характеру проведення технологічних операцій.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11650
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf11.26 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.