Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11648
Title: | Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва: посібник-практикум |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | посібник-практикум;обладнання;харчове виробництво;інноваційні технології;тваринництво;переробка продукції |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Мелітополь: видавничо-поліграфічний центр «Forward press» |
Series/Report no.: | 250 с.; |
Abstract: | Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація відомостей про технологічне обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок у його експлуатації. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11648 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.