Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11648
Title: Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва: посібник-практикум
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Keywords: посібник-практикум;обладнання;харчове виробництво;інноваційні технології;тваринництво;переробка продукції
Issue Date: 2020
Publisher: Мелітополь: видавничо-поліграфічний центр «Forward press»
Series/Report no.: 250 с.;
Abstract: Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація відомостей про технологічне обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок у його експлуатації.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11648
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf4.24 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.