Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11647
Title: | Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва: посібник-практикум |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Keywords: | лабораторні роботи;посібник-практикум;технологічне обладнання;харчові виробництва;переробні виробництва |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Мелітополь: видавничо-поліграфічний центр «Forward press» |
Series/Report no.: | 307 с.; |
Abstract: | Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація відомостей про технологічне обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок у його експлуатації. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11647 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.