Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11625
Title: | Технологічне обладнання для виробництва напівфабрикатів у тісті: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції тваринництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр" |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Пупинін, Андрій Андрійович Пупынин, Андрей Андреевич Pupynin, Andrii |
Keywords: | методичні вказівки;тісто;лабораторні роботи;напівфабрикати;пельмені;вареники;млинці |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Series/Report no.: | 31 с.; |
Abstract: | Мета роботи: отримання, розширення і поглиблення знань по технології, призначенню, принципам дії, будові, роботі обладнання для виробництва напівфабрикатів у тісті (пельменів, вареників, млинців). |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11625 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологічне обладнання для виробництва напівфабрикатів у тісті.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.