Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158
Title: Определение величин процесса перемешивания хлебопекарного, кондитерского и макаронного теста
Authors: Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Yanakov, Valerii
Keywords: анализ;симплекс;структура
Issue Date: 2015
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Series/Report no.: Наукові праці ОНАХТ;Вип. 47, т. 2
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1720.pdf477.53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.