Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11348
Title: | Удосконалення маркетингової комунікаційної політики шляхом проведення дегустації |
Authors: | Шквиря, Наталя Олександрівна Шквыря, Наталья Александровна Shkvyria, Natalia |
Keywords: | маркетингова комунікаційна політика;ринкові відносини;маркетинг;інструменти маркетингу |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Соціально-компетентне управління корпораціями в умовах поведінкової економіки: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Луцьк, 18 лютого 2020 р.);С. 138-141 |
Abstract: | Процес становлення ринкових відносин викликає необхідність переорієнтації виробництва та реалізації продукції на задоволення потреб і запитів кінцевих споживачів. Зарубіжний досвід і досвід деяких вітчизняних виробників свідчить про те, що дієвим інструментом вирішення цього завдання є застосування маркетингової комунікаційної політики. До того ж кожному підприємства потрібно додаткова перевага, яка дозволить поліпшити маркетингову позицію і забезпечити певні конкурентні переваги на ринку. Комунікаційна політика є одним з чотирьох основних інструментів маркетингу, метою якої є надання інформації для інших інструментів маркетингу і внесення свого внеску в збільшення продажів у довгостроковій перспективі, забезпечення взаємозв'язку між виробниками і споживачами товарів у процесі обміну |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11348 |
Appears in Collections: | Кафедра Маркетинг |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.