Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11208
Назва: | Принцип поділу технологічного обладнання для обрушення олійної сировини |
Автори: | Четвертак, В. С. |
Ключові слова: | обрушення;вологість насіння;руйнування оболонки;звільнення ядра з оболонки |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Серія/номер: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 220) |
Короткий огляд (реферат): | Вибір способу обрушення залежить від вологості насіння, розмірів сортових відмінностей. Для ефективного обрушення культури необхідно застосовувати певну дію на насіння, яка викличе в оболонці деформації, при яких вона відокремиться від ядра, за умови збереження його цілісності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11208 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | 206.83 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.