Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11208
Назва: Принцип поділу технологічного обладнання для обрушення олійної сировини
Автори: Четвертак, В. С.
Ключові слова: обрушення;вологість насіння;руйнування оболонки;звільнення ядра з оболонки
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХДУХТ
Серія/номер: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 220)
Короткий огляд (реферат): Вибір способу обрушення залежить від вологості насіння, розмірів сортових відмінностей. Для ефективного обрушення культури необхідно застосовувати певну дію на насіння, яка викличе в оболонці деформації, при яких вона відокремиться від ядра, за умови збереження його цілісності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11208
Розташовується у зібраннях:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf206.83 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.