Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204
Title: Вимоги до холодильних агентів
Authors: Рабчук, О. А.
Keywords: холодоагенти;аміак;фреони;вуглеводні;кріоагент
Issue Date: 2020
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 213)
Abstract: Основними холодильними агентами переважно є аміак, фреони (хладони) і деякі вуглеводні
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf207.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.