Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204
Title: | Вимоги до холодильних агентів |
Authors: | Рабчук, О. А. |
Keywords: | холодоагенти;аміак;фреони;вуглеводні;кріоагент |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 213) |
Abstract: | Основними холодильними агентами переважно є аміак, фреони (хладони) і деякі вуглеводні |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11204 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.