Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11198
Title: Перспективи використання вторинної сировини для отримання додаткової продукції
Authors: Зайцев, Р. Р.
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Keywords: переробка відходів;добрива;кормові добавки;відходи виробництва
Issue Date: 2020
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 195)
Abstract: Для вирішення питань утилізації, переробки та ефективного використання вторинних ресурсів потрібно удосконалювати наявну та розробляти нові технології переробки вторинної сировини; надавати повну інформацію про споживчі властивості продукту, який отримують з вторинної сировини, його виробника, вимог з безпечного користування; забезпечувати медико-біологічну оцінку продуктів та технологій їх отримання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11198
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf205.35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.