Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11198
Title: | Перспективи використання вторинної сировини для отримання додаткової продукції |
Authors: | Зайцев, Р. Р. Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | переробка відходів;добрива;кормові добавки;відходи виробництва |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 195) |
Abstract: | Для вирішення питань утилізації, переробки та ефективного використання вторинних ресурсів потрібно удосконалювати наявну та розробляти нові технології переробки вторинної сировини; надавати повну інформацію про споживчі властивості продукту, який отримують з вторинної сировини, його виробника, вимог з безпечного користування; забезпечувати медико-біологічну оцінку продуктів та технологій їх отримання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11198 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.