Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11186
Title: Технологічні принципи передавання тепла продукту
Authors: Бетін, С. І.
Keywords: харчування;теплове оброблення продуктів;дифузійно-теплові процеси;смаження
Issue Date: 2020
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2020 р.);Ч. 1 (С. 185-186)
Abstract: Під час смаження волога з поверхневих шарів продукту частково випаровується, а частково переміщується всередину до менш нагрітих ділянок, що призводить до утворення сухої шкоринки, в якій відбувається термічне розкладання органічних речовин (за температури вище 100 °С). Чим скоріше нагрівається поверхня, тим інтенсивніше відбувається перенесення теплоти, і тим швидше утворюється шкоринка.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11186
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf206.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.