Теорія кавітаційного диспергування жирової фази при гомогенізації молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

UK: Актуальною задачею при дослідженні гомогенізації молока є вибір базової теорії гомогенізації. Однією з найбільш відомих теорій є кавітаційна. У роботі наведено розвиток цієї теорії, схеми та аналіз механізмів руйнування жирових кульок при кавітаційному диспергування жирової фази молочної емульсії. Визначені сфери використання та перспективи кавітаційної гомогенізації. EN: Actual problems in the study of the homogenization of milk is the choice of the basic theory of homogenization. One of the most well-known theories is cavitation. The article presents the development of this theory, schemes and analysis of the mechanisms of destruction of fat globules during cavitation dispersion of the fat phase of milk emulsion. Areas of use and prospects of cavitation homogenization are determined.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By