Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11179
Title: | Теорія кавітаційного диспергування жирової фази при гомогенізації молока |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo |
Keywords: | гомогенізація;молоко;диспергування;теорії гомогенізації;кавітація;homogenization;milk;dispersion;theories of homogenization;cavitation |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Розвиток сучасної науки та освіти: реалії, проблеми якості, інновації: Матер. Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (Мелітополь, 27-29 травня 2020 р.);(С. 54-57) |
Abstract: | UK: Актуальною задачею при дослідженні гомогенізації молока є вибір базової теорії гомогенізації. Однією з найбільш відомих теорій є кавітаційна. У роботі наведено розвиток цієї теорії, схеми та аналіз механізмів руйнування жирових кульок при кавітаційному диспергування жирової фази молочної емульсії. Визначені сфери використання та перспективи кавітаційної гомогенізації. EN: Actual problems in the study of the homogenization of milk is the choice of the basic theory of homogenization. One of the most well-known theories is cavitation. The article presents the development of this theory, schemes and analysis of the mechanisms of destruction of fat globules during cavitation dispersion of the fat phase of milk emulsion. Areas of use and prospects of cavitation homogenization are determined. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11179 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.