Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11167
Title: | Попереднє охолодження з подальшим заморожуванням ягід - необхідна складова у процесі зберігання |
Authors: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla |
Keywords: | охолодження ягід;процес перезрівання;заморожені харчові продукти;повітряне заморожування;режими заморожування |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | НУБІП України |
Series/Report no.: | Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України (Київ, 7-8 листопада 2019 р.);С. 59-61 |
Abstract: | Дослідження впливу різних видів і режимів низькотемпературного впливу на харчові продукти і матеріали необхідно для розробки механізму управління їх якістю на етапах технологічного процесу, пов'язаного з низькотемпературним впливом на оброблюваний продукт або матеріал, а так само для реалізації оптимального взаємозв'язку окремих етапів технологічного виробництва. Крім того, такі дослідження необхідні для вироблення ефективних технічних рішень, які забезпечили б мінімальні енергетичні витрати на здійснення процесів низькотемпературної обробки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11167 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.