Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11057
Title: | Дослідження процесу нагрівання меду |
Authors: | Сушко, А. О. |
Keywords: | теплова обробка меду;зберігання меду;пастеризація;кристалізація;темперування меду |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року (11-22 листопада). Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;С. 65 |
Abstract: | Процеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріванню |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11057 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ekt-tezy-stud_konf-2019-66.pdf | 334.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.