Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056
Title: Виробництво сирів в странах Євросоюзу
Authors: Волкова, І. Д.
Keywords: сир;переробка молока;оброблені сири;порошкові сири;терті сири;сири з блакитною пліснявою;Ferme de Loujeanne
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року (11-22 листопада). Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;С. 64
Abstract: Переробка молока дозволяє створити продукт з високою доданою вартістю. Лідером тут є сир. Сир - різноманітний продукт. Для виробництва 1 кілограма вимагається, в середньому, 7-10 літрів молока [1]. Крім того, багато сортів сиру відносяться до преміальних продуктів: їх виробництво, з урахуванням терміну визрівання, вимагає декількох років. Країни, в яких виробляються такі сири, строго підходять до дотримання законодавства про контроль географічного походження продукції
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ekt-tezy-stud_konf-2019-65.pdf325.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.