Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056
Title: | Виробництво сирів в странах Євросоюзу |
Authors: | Волкова, І. Д. |
Keywords: | сир;переробка молока;оброблені сири;порошкові сири;терті сири;сири з блакитною пліснявою;Ferme de Loujeanne |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року (11-22 листопада). Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;С. 64 |
Abstract: | Переробка молока дозволяє створити продукт з високою доданою вартістю. Лідером тут є сир. Сир - різноманітний продукт. Для виробництва 1 кілограма вимагається, в середньому, 7-10 літрів молока [1]. Крім того, багато сортів сиру відносяться до преміальних продуктів: їх виробництво, з урахуванням терміну визрівання, вимагає декількох років. Країни, в яких виробляються такі сири, строго підходять до дотримання законодавства про контроль географічного походження продукції |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11056 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ekt-tezy-stud_konf-2019-65.pdf | 325.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.