Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097
Title: Вибір кращого для заморожування та тривалого зберігання сорту дюків з оптимальним комплексом параметрів органолептичних та фізико-хімічних показників плодів
Authors: Іванченко, В. Й.
Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Keywords: фізико-біохімічні показники;баготокритеріальна оптимізація
Issue Date: 2009
Publisher: НИВиВ "Магарач"
Series/Report no.: Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Т. 39
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1747.pdf294.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.