Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванченко, В. Й.-
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.date.accessioned2016-11-04T09:31:12Z-
dc.date.available2016-11-04T09:31:12Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНИВиВ "Магарач"uk
dc.relation.ispartofseriesВиноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Т. 39-
dc.subjectфізико-біохімічні показникиuk
dc.subjectбаготокритеріальна оптимізаціяuk
dc.titleВибір кращого для заморожування та тривалого зберігання сорту дюків з оптимальним комплексом параметрів органолептичних та фізико-хімічних показників плодівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1747.pdf294.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.