Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097
Title: | Вибір кращого для заморожування та тривалого зберігання сорту дюків з оптимальним комплексом параметрів органолептичних та фізико-хімічних показників плодів |
Authors: | Іванченко, В. Й. Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna |
Keywords: | фізико-біохімічні показники;баготокритеріальна оптимізація |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | НИВиВ "Магарач" |
Series/Report no.: | Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Т. 39 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.