Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петровичuk
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петровичuk
dc.date.accessioned2016-10-19T10:31:11Z-
dc.date.available2016-10-19T10:31:11Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКДМТУuk
dc.relation.ispartofseriesРибне господарство України: наук. журнал;№ 2-
dc.subjectmathematical modeluk
dc.subjectprocess optimizationuk
dc.titleThe role of the mathematical model in doughmaking process optimizationuk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1753.pdf505.27 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.