ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092
Title: The role of the mathematical model in doughmaking process optimization
Authors: Yanakov, Valerii
Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Keywords: mathematical model;process optimization
Issue Date: 2011
Publisher: КДМТУ
Series/Report no.: Рибне господарство України: наук. журнал;№ 2
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1753.pdf505.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.