Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10765
Title: Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах
Authors: Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Дмитревський, Д. В.
Keywords: зберігання ягід;охолодження;сортування ягід;пакування ягід
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція (14 травня 2020 р.) : [тези у 2-х ч.];Ч. 1 (С. 195-196)
Abstract: У свіжозібранних ягід не припиняються біохімічні процеси, спрямовані на підготовку до подальшого відтворення. Щоб зменшити швидкість цих процесів, необхідно створити певні умови: не допускати перезрівання ягід, збираючи їх вибірково і регулярно; укладати ягоди відразу ж при зборі в тару невеликого обсягу, уникаючи надалі їх перекладання і сортування; і (що дуже важливо) якомога швидше після збору попередньо охолодити.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10765
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf159.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.