Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10765
Title: | Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах |
Authors: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Дмитревський, Д. В. |
Keywords: | зберігання ягід;охолодження;сортування ягід;пакування ягід |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція (14 травня 2020 р.) : [тези у 2-х ч.];Ч. 1 (С. 195-196) |
Abstract: | У свіжозібранних ягід не припиняються біохімічні процеси, спрямовані на підготовку до подальшого відтворення. Щоб зменшити швидкість цих процесів, необхідно створити певні умови: не допускати перезрівання ягід, збираючи їх вибірково і регулярно; укладати ягоди відразу ж при зборі в тару невеликого обсягу, уникаючи надалі їх перекладання і сортування; і (що дуже важливо) якомога швидше після збору попередньо охолодити. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10765 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.