Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10762
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.date.accessioned2020-05-22T13:10:20Z-
dc.date.available2020-05-22T13:10:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10762-
dc.description.abstractДля замісу тіста на підприємствах хлібопекарської, кондитерської і макаронної промисловості застосовуються тістомісильні машини. Аналіз літературних джерел показав, що на якість виготовлення хлібу впливає конструкція робочого органу тістомісильної машини. Нами запропонований робочий орган (рис.1), який, на наш погляд, може забезпечити покращення якості хлібаuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 239-240)-
dc.subjectхлібопекарська промисловістьuk
dc.subjectкондитерська промисловістьuk
dc.subjectмакаронна промисловістьuk
dc.subjectтістомісильні машиниuk
dc.subjectпотужність приводу тістомісильної машиниuk
dc.titleВплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машиниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf274.91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.