ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10762
Title: Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машини
Authors: Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Горєлков, Д. В.
Keywords: хлібопекарська промисловість
кондитерська промисловість
макаронна промисловість
тістомісильні машини
потужність приводу тістомісильної машини
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 239-240)
Abstract: Для замісу тіста на підприємствах хлібопекарської, кондитерської і макаронної промисловості застосовуються тістомісильні машини. Аналіз літературних джерел показав, що на якість виготовлення хлібу впливає конструкція робочого органу тістомісильної машини. Нами запропонований робочий орган (рис.1), який, на наш погляд, може забезпечити покращення якості хліба
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10762
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf274,91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.