Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10758
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-22T12:38:16Z | - |
dc.date.available | 2020-05-22T12:38:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10758 | - |
dc.description.abstract | Гомогенізація – це технологічний процес отримання однорідної структури або однорідних властивостей сумішами, сполуками, розчинами або емульсіями шляхом механічного перемішування, усереднення, хімічного чи температурного впливу на них. В харчовій промисловості гомогенізація застосовується при виробництві маргарину, майонезу, соків, дитячого харчування та при виробництві молочних продуктів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 219-220) | - |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | молочні продукти | uk |
dc.subject | імпульсний гомогенізатор | uk |
dc.title | Розрахунок основних параметрів промислового зразка імпульсного гомогенізатора | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.