Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10758
Title: | Розрахунок основних параметрів промислового зразка імпульсного гомогенізатора |
Authors: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Червоний, В. М. |
Keywords: | гомогенізація;харчова промисловість;молочні продукти;імпульсний гомогенізатор |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 219-220) |
Abstract: | Гомогенізація – це технологічний процес отримання однорідної структури або однорідних властивостей сумішами, сполуками, розчинами або емульсіями шляхом механічного перемішування, усереднення, хімічного чи температурного впливу на них. В харчовій промисловості гомогенізація застосовується при виробництві маргарину, майонезу, соків, дитячого харчування та при виробництві молочних продуктів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10758 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.