Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10747
Title: Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення
Authors: Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Горєлков, Д. В.
Keywords: молоткові дробарки;процес подрібнення;кормодробарки;подрібнення зернових кормів дробарками
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 217-218)
Abstract: У результаті аналізу відомих результатів досліджень стосовно процесу роботи молоткових дробарок було виявлено, що молотки під час роботи здійснюють коливальні рухи відносно осі підвісу. Очевидно, що відхилення молотків від радіального положення впливають на швидкість удару і зазор між гранню молотка та декою дробарки. Крім того, у процесі роботи відбувається зношування молотків, що змінює їх геометричну форму, масу, та положення центра мас. В результаті цього змінюється момент інерції молотка, а також співвідношення радіуса підвісу до приведеної довжини молотка ротора, що спричиняє порушення технологічного режиму та якості подрібнення. Відхилення приведеної довжини молотка від початкової спричиняє збільшення коефіцієнта передачі ударних імпульсів на вісь обертання ротора, що значно скорочує ресурс роботи кормодробарки
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10747
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf181 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.