ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10747
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiіenko, Vadym-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorPetrychenko, Serhii-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.date.accessioned2020-05-21T13:50:20Z-
dc.date.available2020-05-21T13:50:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10747-
dc.description.abstractУ результаті аналізу відомих результатів досліджень стосовно процесу роботи молоткових дробарок було виявлено, що молотки під час роботи здійснюють коливальні рухи відносно осі підвісу. Очевидно, що відхилення молотків від радіального положення впливають на швидкість удару і зазор між гранню молотка та декою дробарки. Крім того, у процесі роботи відбувається зношування молотків, що змінює їх геометричну форму, масу, та положення центра мас. В результаті цього змінюється момент інерції молотка, а також співвідношення радіуса підвісу до приведеної довжини молотка ротора, що спричиняє порушення технологічного режиму та якості подрібнення. Відхилення приведеної довжини молотка від початкової спричиняє збільшення коефіцієнта передачі ударних імпульсів на вісь обертання ротора, що значно скорочує ресурс роботи кормодробаркиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 217-218)-
dc.subjectмолоткові дробаркиuk
dc.subjectпроцес подрібненняuk
dc.subjectкормодробаркиuk
dc.subjectподрібнення зернових кормів дробаркамиuk
dc.titleВплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібненняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf181 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.